Provmössa











Mössorna vi kommer att sälja kommer att vara i denna stil med ett tryck på framsidan av mössorna.
Vi kommer att ha i olika färger och så kommer det att finnas två olika modeller.
Bl.a. den här utan toffs och en som kommer att vara med toffs.
Den mössan som har en toffs kommer ha lite färre färger.
Både tjejer och killar kan ha den här typen av mössa.


bara så ni vet

Den headern som vi har just nu är bara tillfällig!
När vi får de mössor vi ska ha så kommer det att vara bilder på mössorna och så kommer det vara bilder på oss i företaget, nämligen på mig och nathalie.

Har ni frågor kan ni maila till: [email protected]

/ JESSICA


VARNING

Just nu sitter jag och jobbar med bloggen så den kommer i ordning någon gång. Men jag är inte ett proff på det här så det tar en tid att göra om. Så nu får ni stå ut med att bloggen ser ut såhär i några eller någon dag. / JESSICA

vill bara berätta..

lite om oss :)

Vi är två tjejer som går tredje året på handels- & administrationsprogrammet i Avesta, Dalarna. I år fick vi i uppdrag att starta ett UF företag. UF betyder Ung Företagsamhet och då får man som en eller flera personer starta upp och driva ett eget företag, där man antingen köper in och säljer andras varor, säljer tjänster eller helt enkelt uppfinner något helt eget.
Jessica Lövgren är 17 år (18 i oktober) och gillar att sporta, med det mesta. Hon spelar fotboll på sommaren och åker skidor på vintern, hon dansar även hiphop dans i en grupp!
Nathalie Sohlström är 18 år och gillar även hon sport, hon spelar fotboll i samma lag som Jessica (det var även genom fotbollen de träffades och blev vänner) och hon går på ett gym i Avesta.
De träffades som sagt genom fotbollen sommaren 2006, då båda var uttagna till ett Dalaläger och de bodde i samma stad men inte tidigare träffats. Efter detta läger så började Nathalie i Jessicas klass och de började umgås mer och mer. And so on.... :D
Nu går de fortfarande i samma klass, som de gjort sen sjunde klass. Och ska nu då starta upp ett företag!

Vi har då valt att sälja mössor, men inte vilka mössor som helst. Vi ska ha våran egen logga på mössan, loggan får ni se vid ett senare tillfälle när den är riktigt klar. Men en tanke på hur den ser ut har vi :) Nu har vi precis börjat startat upp företaget, letar "sponsorer" och säljer riskkapital. Det går framåt och det ska bli ett spännande år, hoppas det går som förväntat. (Alltså riktigt bra;))

Vi behöver allt vi kan få. Detta ska bli ett av de bästa åren! :D



















Målbild


Den här bilden är våran målbild som ska sättas upp på väggen in till handelsprogrammet.

SKiLLZ UF



Denna blogg kommer för överigt att handla om vårat Uf företag.
Vi kommer att lägga upp bilder och berätta vad vi har gjort och vad som kommer att hända under året.
Vi ska försöka att vara så duktiga som möjligt med att göra inlägg och uppdatera.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0